kuka

Katja Kettunen

KOULUTUS

Kasvatustieteen maisteri, Joensuun yliopisto 2008

Liikuntatieteiden maisteri, Jyväskylän yliopisto 2016

FasciaMethod-ohjaaja 2020

Personal Trainer sertifigaatti sekä liikuntaneuvoja (valmistun syksyllä 2020) Pajulahden valtakunnallinen liikunta- ja valmennuskeskus.

Olen Katja Kettunen.

Koulutukseltani olen luokanopettaja, liikunnanopettaja sekä kohta valmis sertifioitu Personal Trainer. Urheilutaustaa on matkan varrelta kertynyt kilpahiihdosta, jalkapallosta, ryhmäliikuntatunneista ja erilaisista kehonhuoltomenetelmistä.

Luonto on ollut aina itselleni tärkeä rentoutumisen ja liikkumisen paikka. Se on suuri aarreaitta elämysten, virkistymisen, rentoutumisen ja erilaisten liikkumismahdollisuuksien muodossa eri vuodenaikojen mahdollisuudet hyödyntäen. Luonto tarjoaa myös suomalaista superfoodia marjojen ja villiyrttien muodossa sekä paljon aineksia oppimiseen ja opettamiseen. Ihmisen kokonaisvaltainen niin kehon kuin mielen hyvinvointi aina solutasolta lähtien on itselleni suuri kiinnostuksen kohde ja janoan näistä lisää tietoa. Aloitan syksyllä funktionaalisen lääketieteen ravintovalmentaja opinnot (Pro Healt).

Sairastumisen, liikunnallisen elämäntavan, koulutuksen ja luontoläheisyyden työtä heräsi ajatus ulkoliikuntapalveluista metsässä. Ekologisuus ja luonnon kunnioittaminen ovat itselleni tärkeitä arvoja. Olen saanut luonnosta voimaa. Näin syntyi NaavaGo.

NaavaGo tarjoaa erilaisia ulkoliikuntapalveluita. Tavoitteena on järjestää ryhmäliikuntatunteja eri-ikäisille lapsista ikääntyneisiin mm. kehonhuoltoon, lihaskuntoon ja kestävyysliikkumiseen. Tarjoan myös personal-trainer-palveluita yksilö- ja pienryhmävalmennuksina sekä yrityksille tyhy-toimintaa ja  työpaikkaliikuntaa.